BACH VOOR BABY'S

  • Datum
  • LocatieGrote Zaal
  • StatusUitverkocht

Dit event is uitverkocht. Wij raden af om kaarten via andere websites te kopen. Wil je voortaan direct op de hoogte zijn als de kaartverkoop start? Meld je aan voor de Hedon WhatsApp service!

Let op: Er zijn 3 verschillende concerten met verschillende tijden op deze datum. Controleer je ticket om te zien hoe laat het concert van start gaat. Een ticket is toegang voor 1 deelnemer + 1 baby + 1 toeschouwer. (Incl. koffie/thee)

Deze voorstelling is geweest

Hedon opent haar deuren weer voor de aller, allerkleinsten. BACH VOOR BABY’S is dé manier om ze kennis te laten maken met klassieke live muziek terwijl ze kijken naar stimulerende, kleurrijke beelden die om hun heen geprojecteerd zullen worden. Een totaal belevenis van muziek en visuals. In de veilige aanwezigheid van papa of mama wordt een ambiance gecreëerd waarbij het muzikale oor van baby’s (én ouders) wordt gestimuleerd terwijl ontspanning bovenaan staat. Er is ruimte voor 30 baby’s en voor elke baby één begeleider per “concert”. Overige gasten mogen langs de kant meekijken. Unieke muzikale belevenis voor de allerkleinsten (4 tot 14 maanden - kruipers)

Onze Headliners

Programma

sep.

apr.