Dit evenement is geweest

Gratis

Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk, je kan je hiervoor opgeven bij Esther Groenenberg via songwriters@hedon-zwolle.nl, per avond is er een maximum van 12 deelnemers.

Meerdere keren per maand komt het Zwols Songwriters Gilde in het Hedon Productiehuis bij elkaar voor een Meet-Up. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Tijdens een Meet-Up komen gasten uit de muziekindustrie luisteren en/of feedback geven.

 

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.