Dit evenement is geweest

Gratis

LET OP: Om 20.00 begint de inschrijving. Bij 8 aanmeldingen sluit de inschrijving en om 20:30 begint de open mic. Elke deelnemer kan 2 liedjes laten horen.

Elke maand organiseert het Zwols Songwritersgilde o.l.v. Esther Groenenberg een open mic in The Livingroom. Vanaf 20.00 kun je je bij haar aanmelden, bij 8 deelnemers sluit de inschrijving en om 20.30 begint de open mic. Elke deelnemer speelt twee liedjes. Voor iedereen die eigen liedjes maakt , nieuwe liedjes uit wil proberen of podiumervaring op wil doen. Verboden voor covers.

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.