STEELEYE SPAN

Datum do 14 nov 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:15
Zaal open 19:30
Prijs € 27,00
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Bezoekers bekeken ook:


Steeleye Span is een invloedrijke naam in de muziekgeschiedenis. De ‘monumentale’ band legde in 1969 het fundament voor folk rock. De sprankelende mix van folk en rock stoomde Steeleye Span klaar voor groot internationaal succes met grote uitverkochte concerttours en vele verkochte albums. Steeleye Span bracht in de loop der jaren een groot aantal albums uit die als klassiekers gelden, ook hadden ze vele tijdloze hits.

Steeleye Span is nog altijd razend populair vele muziekliefhebbers. Het geheim achter hun schijnbaar eeuwige succes is dat ze voortdurend zoeken naar nieuwe invloeden. Daarmee weten ze in elke generatie nieuwe liefhebbers aan te spreken. Zo werkte de band voor het album ‘Wintersmith’ samen met de Engelse bestsellerauteur Sir Terry Pratchett. Zijn magische fantasieverhalen als inspiratiebron voor prachtige nieuwe songs. De band kreeg onlangs versterking van Jessie May Smart, een jonge zeer getalenteerde violiste, die onder andere meewerkte aan X-factor en optrad met Katie Melua. De regelmatige introductie van nieuwe sterke muzikanten met hun eigen stijl, zorgt ervoor dat de band meer is dan de som der delen.

Productiehuis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.