Dit evenement is geweest

Bezoekers bekeken ook:


Na de succesvolle eerste editie van het These Go To Eleven Festival vorig jaar, kon het ook niet anders dan dat het festival met een voorliefde voor het stevigere gitaarwerk in 2019 opnieuw haar opwachting maakt. Met programma in beide zalen van Hedon, no bullshit food en een line-up, hoewel verre van compleet, die ons als liefhebber van garage- en alternative bands nu al laat watertanden, belooft These Go To Eleven Festival een traditie te worden waar we wel aan kunnen wennen. Met een line-up waar je U tegen zegt zijn we klaar om te rammen!

 

LONELY THE BRAVE (HEADLINER)
Met trots presteren we een van de veelbelovende acts van dit jaar. De Britse Lonely The Brave! De band met een stadion rock sound, in de muzikale lijn van Biffy Clyro, scoorde bescheiden hits met Trick Of The Light en Backroads en trad op op de grootste festivals, van Lowlands en Pinkpop tot Pukkelpop en Rock Werchter.

INDIAN ASKIN (HEADLINER)
Indian Askin is niet meer weg te denken in de Nederlandse alternatieve muziekscene. De band die valt te beschrijven onder het genre “nu-punk", brak in 2016 door met hun album 'Sea of Ehthanol' en werd geprezen met een Edison voor Beste Nieuwkomer.

TUSKY (HEADLINER)
In 2017 was daar de nieuwe punkrockband Tusky, en hoe! In mum van tijd wist de Utrechtse band zichzelf op de kaart te zetten. Met gitaristen afkomstig uit John Coffey’s band willen zij “ongecompliceerde punkrocksongs, veel lol en samen met het publiek een feest maken!”

SONS (HEADLINER)
Dit viertal uit Belgische maakt driftige, nerveuze garagerock die je naar een gitzwart stukje in je schedel voert. De band stond al eens op het hoofdpodium van Rock Werchter en kroonde zich als nieuw muzikaal talent voor De Nieuwe Lichting van 2018 van Studio Brussel.

PERRO
De Spaanse jongens van Perro komen met een unieke sound: een combinatie van stampende punk, kraut, rock en tropische vibes met onmiskenbare 90s invloeden van Fugazi, Dinosaur Jr. en Guided By Voices.

MARK LADA’S GOLDEN ARCHES
Frontman van traumahelikopter, Mark Lada, komt met solowerk en dat klinkt zwaar aangenaam. Samen met leden van o.a. Afterpartees, PAUW en Mozes en the Firthborn komt Mark met pakkende, melodische gitaarpop, geschreven in zijn moedertaal.

MONEY & THE MAN
Garagerock van eigen bodem! In het najaar van 2018 leverde de tweekoppige band nog het zweet op de muren tijdens een dampende set in de ramvolle kleine zaal van Hedon. Het duo stond eerder al op grote festivals als Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival en Bierpop.

KIEFF
KIEFF groeide in rap tempo uit tot een van de meest energieke jonge livebands uit de lage landen. De band maakt indruk met pakkende, licht theatrale noisepop en impulsieve tempowisselingen.

PRICE
Price weet wel hoe je je oren tot bloedens en in bloei tegelijk brengt. De van origine soloband is uitgegroeid tot een vijfkoppige band opererende tussen garagejams van de jaren 60 en hardrock uit de 70s.

TEEN CREEPS
Teen Creeps bevindt zich in een dunne lijn tussen melodie en agressie. De indie-rock band uit Gent voelt zich thuis in de alternatieve rock uit de jaren ’90 en punk, en wordt omschreven als "Guided By Voices, maar dan agressiever" 

X

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.