Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Bezoekers bekeken ook:


Paceshifters-frontman Seb Dokman host een avond in Poppodium Hedon onder de naam These Go To Eleven. Om de maand presenteert Dokman drie alternatieve rockacts in de kleine zaal van Hedon om zo het genre een podium te geven en meer onder de aandacht te brengen. “De titel is een knipoog naar een bekende quote uit de film Spinal Tap en het is exact waar ik met het coachingstraject naartoe wil. De meeste schalen gaan tot tien, met dit concept wil ik bands naar de overtreffende trap brengen”, aldus Dokman. 


ZERO ZERO ZERO

Een stel (ex-)leden van onder meer Tenement Kids en het Zwolse 16Down laten de 80’s en 90’s punk- en powerrocksound van Dinosaur Jr., Jawbreaker en The Replacements samensmelten tot een ronkende, zwarte massa die zeer verslavend is.

BLACK MONSOON

"Tegendraadse Noise-Grunge uit de kelders van Deventer" Licht uit en improviseren maar, zo ontstaan de songs van Black Monsoon in de kelder. Het trio uit Deventer en Utrecht maakt tegendraadse Noise-Grunge. Sferische samenzang met gruizige gitaren en beukende drums. Twee vrouwen en een man met een afkeer voor netjes en schoon en befaamd om de meeslepende live-shows! Eind september ging videoclip “Silver” in première via The Daily Indie en op 6 oktober 2018 presenteerde het trio haar eerste (selftitled) EP op vinyl in een uitverkochte kelder in Het Burgerweeshuis.

THE DAMNED FEW

Hun muziek is gemaakt met hart, ziel, ballen en blote handen. Ambachtelijk vervaardigd in de rock ‘n roll keuken van Overijssel. Een muzikale klap voor je bakkes en een dikke middelvinger naar de moderne, ‘plastic’ popmuziek. The Damned Few bestaat uit Dion Legebeke (vocals), Michiel Jansen (gitaar), Mark Ten Hove (bas) en Piero Sestu (drums).

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.