Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Op woensdag 23 januari zullen er verschillende bands hun nieuwe EP presenteren in de kleine zaal. Deze selectie van muzikanten, afkomstig van de opleiding artiest van het Deltion College, hebben een half jaar lang stage gelopen onder de vleugels van het Hedon Productiehuis. De afgelopen maanden hebben zij, samen met verschillende professionals, toegewerkt naar het uitbrengen van hun eigen EP. Zij presenteren de EP’s met trots aan jullie dus wees erbij!


Hygge:
Hygge is met geitenwollen sokken voor een knisperend haardvuurtje zitten. De eerste slok koffie op een zondagmorgen. Een tweeling die elkaars zinnen afmaakt. Hygge is een dark rose blend van een avontuurlijke ritmesectie, een polygaam strijkers echtpaar en melancholische zang. Hygge maakt met haar brede bezetting indie folk met een vleugje jazz ondersteund door een harde backbeat. Ze worden geïnspireerd door artiesten als Damien Rice, Tom Misch, Lianna la Havas en Jack Garratt. Ze zijn nu bezig met hun eerste EP geproduceerd door Justinus Bernstein.

Dawnsail:
Dawnsail is een alternatieve pop-rock band uit Zwolle. De band is opgemaakt uit vijf bandleden die ieder hun eigen muzikale identiteit hebben. Hoewel hun invloeden en stijlen individueel van elkaar verschillen, weten ze toch een rode draad te vinden die de stijlen harmonisch met elkaar verbindt. Deze gaan van blues tot klassiek, tot ballads, tot funk. Als er één ding is dat niet ontbreekt bij Dawnsail, is dat diversiteit. Maar goed, waar woorden tekort doen, zal de muziek spreken. Dus kom vooral kijken en beleef het zelf.

LYOA:
The music that LYOA plays is a mix of various classic and hard rock styles that settled in the 70’s and 80’s. We bring a rocking atmosphere and a lot of headbangin’ fun. Currently we are focused on writing our own material to record an album. Also we play a couple of timeless covers on the side from Lynyrd Skynyrd to YES and from Judas Priest to the Beach Boys. We like to keep it nice and mellow and hope to send out a lot of good vibes.

 

 

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.