Dit evenement is geweest

Gratis toegankelijk voor Deltion Artiest, ArtEZ Conservatorium, Fakkelteit, Zwols Songwriters Gilde en Hedon Beurs Bands.  

Als professional in de muziek business ben je nooit uitgeleerd. We hebben daarom voor jou een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten. Zo helpen we je om eventuele struikelblokken te tackelen en delen we tips en tricks van experts uit de muziekscene. Na afloop van de Hedon Academy is de bar geopend en is er ruimte om de sprekers te ontmoeten en te netwerken.


Tijdens deze editie gaan we het hebben over (showcase)festivals speciaal georganiseerd voor muzikanten zoals jij! Wat zijn showcasefestivals eigenlijk? Eurosonic Noorderslag, Muzikantendag, Booster: noem maar op. Wat kan het voor jou als artiest doen om naar deze dagen te gaan? Hoe bereid je je nou voor op zulke showcases? Wat voor mensen lopen er rond en is het voor iedereen toegankelijk? Dit en meer wordt allemaal besproken tijdens de Hedon Academy. Pim Kokkeler van Booster Festival zal, samen met Booster collega’s, aanwezig zijn om je meer te vertellen over showcase festivals en wat deze inhouden. De avond is gevuld met nuttige informatie en na afloop is er weer de mogelijkheid om te netwerken, dus zorg dat je erbij bent! 

Voorafgaande aan deze speciale editie van de Hedon Academy over showcases organiseert het Hedon Productiehuis haar eigen mini muzikantendag met panels. Van 16:00 tot 18:00 bieden wij jou de mogelijkheid om onze panels te bezoeken. Verschillende professionals uit de muziekwereld zullen aanwezig zijn om jouw brandende vragen te kunnen beantwoorden.

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus vol = vol! Opgave kan door een mail te sturen naar judithvanderklip@hedon-zwolle.nl (Vermeld in de mail je naam (en wanneer van toepassing school).

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.