Dit evenement is geweest

LET OP: Naast het optreden van de Hedon All Stars Band tonen we in de foyer de documentaire at last….The beginning: The Making of Electric Ladyland en organiseren we tevens een exclusieve verloting!

Met dank aan The Legacy Of Music mogen we op 8 november een aantal hele toffe Jimi Hendrix items weggeven. We gaan dit doen met een grote loterij op ticketnummer. In totaal geven we maar liefst 5x de 2018 heruitgave van Electric Ladyland op vinyl weg en twee volledige Jimi Hendrix boxen (1x cd & 1x vinyl).

Hou tijdens de avond onze schermen goed in de gaten voor de winnende nummers. Dus naast een ticket voor een geweldige tribute kan je met je kaartje ook nog eens toffe prijzen winnen!

Op 25 oktober is het precies vijftig jaar geleden dat de Jimi Hendrix Experience hun derde en tevens laatste  album Electric Ladyland uitbracht. Electric Ladyland wordt door zowel critici als fans gezien als een van de beste  rockalbums aller tijden en is tevens het meest verkochte album van Jimi Hendrix. Nummers als Voodoo Chile  en de Jimi Hendrix Experience versie van All Along the Watchtower behoren tot de grootste classics uit de gitaarwereld. Na het eerdere succes van deze Tribute To Jimi Hendrix besluit een grote groep muzikanten om ook dit jaar hun krachten te bundelen en uit bewondering een ode te brengen aan de grootmeester. Maak je borst maar weer nat voor een heerlijke avond Hendrix klassiekers in Hedon! Het begint stilaan een traditie te worden.

Tijdens deze viering van het vijftig jarig bestaan van Electric Ladyland speelt de speciaal samengestelde  Hendrix tribute dit legendarische album integraal. De Hendrix tribute band c.q. Hedon All Stars bestaat dit jaar o.a. uit de volgende topgitaristen: Kees Lewiszong van Navarone, Gerrit Veldman van The Veldman Brothers, Twan van Gerven o.a. Kenny B & Beef, Vedran Mircetic van De Staat en Henk Wesselink van Money & The Man. Verder  nog: Martin van de Starre (zang) van rockmusical Jesus Christ Superstar & Symfo Classics, Bauke Bakker (drum/zang) van o.a. Her Majesty en Bertolf, Gertjan van de Weerd (toetsen/zang) van Lorrainville & Bertolf, Reinder Kragt (basgitaar) o.a. Sarah-Jane & Knarsetand en Rick Mensink (percussie) o.a. Blaas of Glory. Deze genoemde muzikanten zullen op 8 november in wisselende samenstellingen op het podium staan aangevuld met een selectie muzikanten die we de komende periode zullen bevestigen.

 


Dit concert is een initiatief/productie mede mogelijk gemaakt door het Hedon Productiehuis.

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.