Het Elektronisch Collectief

Er was vanuit Hedon Productiehuis al geruime tijd een wens om een collectief op te richten volledig gericht op producers en elektronische muziek. Regelmatig kwamen er aanvragen om in contact te worden gebracht met muzikanten of songwriters en om gezamenlijk concepten te ontwikkelen om meer zichtbaarheid te genereren. Met de opening van Beatbox is er ook ruimte om deze wens invulling te geven en komt Het Elektronisch Collectief op regelmatige basis bij elkaar.

Wat is Het Elektronisch Collectief?

Met de oprichting van Het Elektronisch Collectief draagt het Hedon Productiehuis bij aan de ontwikkeling voor deze artiesten. Hierin richten wij ons op vocalisten, producers, DJ's, makers op vlak van; visuals, camera/fotografie en managers, organisatoren die een raakvlak hebben met elektronische muziek. Met het collectief wordt gebouwd aan een netwerk dat de grenzen van Zwolle overstijgt.

Wat zijn de activiteiten van Het Elektronisch Collectief?

Regelmatig zijn er avonden dat de community vanuit Het Elektronisch Collectief bij elkaar komt. Dit zijn laagdrempelige avonden voor (regionale) dj's, producers, vocalisten, instrumentalisten en andere professionals die bereid zijn hun kennis te delen en samen t werken met talenten in gelijke of andere disciplines. Er zijn gemeenschappelijke activiteiten maar tijdens elke meeting is er uiteraard ook ruimte om muziek te maken. Wil je ook deel uit maken van Het Elektronisch Collectief neem dan via de knop onderaan deze pagina contact op met initiators Carlos Arango en Ronald Pater, er is in elke discipline beperkt ruimte mogelijk.


Doelstellingen van Het Elektronisch Collectief:

  • Muzikale producties, geschikt voor (semi)professionele distributie
  • Evenement producties, uitvoerbaar in Hedon, aangesloten poppodia of bij externe opdrachtnemers/hosting partners
  • Netwerk verbreding. Deelnemers die één of meerdere meet-ups bezoekt moet er kennis aan overhouden.

Meer informatie ontvangen over Het Elektronisch Collectief?

Neem dan via onderstaande knop contact op met Carlos Arango!