These Go To Eleven

Paceshifters frontman Seb Dokman laat met coachingstraject These Go To Elevent talentvolle alternatieve bands een volgende stap in hun carrière maken en geeft ze tevens een podium tijdens de maandelijkse These Go To Eleven avond in de Kleine Zaal van Hedon.

Coachingstraject

Ieder kwartaal selecteert Seb Dokman een band met potentie om vervolgens diverse aspecten, van repertoire tot podiumpresentatie en van image tot netwerk, te professionaliseren. Samen met de band stelt Dokman doelstellingen op voor het drie maanden traject om daar vervolgens samen met de artiesten mee aan de slag te gaan. “De titel These Go To Eleven is een knipoog naar een bekende quote uit de film Spinal Tap en het is exact waar ik met het coachingstraject naartoe wil. De meeste schalen gaan tot tien, met dit traject wil ik bands naar de overtreffende trap brengen”, aldus Dokman. 

Podium

Een belangrijk onderdeel van het coachingstraject zal de vertaalslag naar het podium zijn wat vorm krijgt door de maandelijkse avond 'These Go To Eleven' met drie bands in de Kleine Zaal van Hedon. 

Festival

Naast de succesvolle These Go To Eleven avond staat Hedon sinds 2018 ook één keer per jaar in het teken van These Go To Eleven Festival. festival. Een festival met een voorliefde voor het stevigere gitaarwerk die ons als liefhebber van garage- en alternative bands laat watertanden 

Paceshifters

Samen met Paul Dokman (bas/zang) en Jesper Albers (drums/zang) wist Seb Dokman in ruim zes jaar tijd Paceshifters te transformeren tot een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie. Hun laatste plaat Breach werd gereleased in een uitverkochte Grote Zaal van Hedon en ze zegevierden op talloze festivals in binnen- en buitenland. Van Eurosonic, Pinkpop en Zwarte Cross in eigen land tot Exit, Rock for People, Woodstock (Polen), Groezrock en SXSW buiten onze landsgrenzen. Tevens nam Paceshifters hun livealbum 'Live in Concert 17' op in een uitverkochte Grote Zaal van Hedon.

Deelname?

Wil je graag deelnamen aan ons coachingstraject These Go To Eleven neem dan contact op met coach Seb Dokman voor meer informatie!