Songcamp zoekt Overijsselse acts! Doe je mee?

Wil jij je als artiest of samen met je band ontwikkelen op een innovatieve manier? En heb je hier ideeën over? Stuur dan je plan in voor Songcamp 2.0. Elk jaar organiseert Poppunt Overijssel in samenwerking met de drie Overijsselse poppodia Hedon, Burgerweeshuis en Metropool Twente het project Songcamp, een intensief coachingstraject waar artiesten zich drie dagen lang volledig op hun act kunnen focussen.

Dit jaar krijgt Songcamp een nieuw jasje; Songcamp 2.0! Hierbij is er ruimte voor meer deelnemers in een nieuw toegevoegd voorbereidend traject met online coaching en workshops. Een selectie van acts uit dit traject krijgt toegang tot het aansluitende songcamp VIP-traject. Hierbij krijg je de kans om de verschillende aspecten van je carrière nog verder met een coach onder de loep te nemen. Heb jij een plan om je act verder te ontwikkelen en heb je daar verfrissende ideeën over maar kan je wel wat hulp gebruiken? Ben je bezig met nieuwe plannen in een 1,5m cultuur? Denk je na over inkomsten naast die uit liveoptredens? Maak jij plannen om op de radar te blijven en geld te verdienen? Stuur dan deze plannen in voor Songcamp 2.0 om kans te maken om geselecteerd te worden voor het voorbereidende en/of het VIP-traject van Songcamp 2020!

Handig is om op de volgende data vrij te zijn, of vrij te houden: 6, 13 en 20 oktober 2020. Meer informatie is te vinden via de website van Poppunt Overijssel via: https://www.poppuntoverijssel.nl/aanmelden-songcamp2/

Je idee insturen kan tot 22 september 2020.