Line-up Popronde bekend!

Op vrijdag 1 november is de Popronde terug in Zwolle. Het jaarlijks terugkerende muziekfestival reist door heel Nederland om (nog) onbekende bands een podium te bieden. Er vinden optredens plaats door heel Zwolle, waaronder allerlei cafés, Hedon en Plato. Het gratis festival is dé gelegenheid om talent te spotten en nieuwe artiesten te ontdekken.

Hedon programmeur Serena Oosterloo heeft dit jaar het programma voor Zwolle geboekt en is zeer tevreden over de line-up: “Samen met alle locaties hebben we de tofste Popronde-bands weten te programmeren. Kalme singer-songwriters, harde gitaren en dansbare, elektronische acts. Ik hoop ook zelf veel te kunnen zien op de avond zelf.”

 De Popronde vindt plaats in 40-tal steden door heel Nederland. Bijna elk genre is vertegenwoordigd waardoor er een diverse programmering kan worden neergezet op laagdrempelige locaties in het centrum van de stad. Deelnemers die het in het verleden ver hebben geschopt zijn o.a. Racoon, De Staat, Dotan, Chef’s Special, Rondé en Kensington.

Check hier de plattegrond en het tijdschema! Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via zwolle@popronde.nl.


•LINE-UP•

Ben Forte
Merel Sophie
Aidan & the Wild
Josh Island
A.M. Sam
Sally O'Briens
Bekir
Small Town Bandits
HYTES
SpeakEasy
Paracetamøl
Simon Keats
Haris
Get Jealous
Scott & Young
The Vices
WIES
NO WOW
BONGLOARD
Foxlane
 Fjaler