Nieuwe aflevering Hedon Sessies met Micah & Julia

geplaatst op -

Nieuw op ons YouTube kanaal is de sessie met Hedon Beurs bands Micah & Julia. De band vertrekt 8 juli naar Nashville om daar met Femke Weidema verder te werken aan hun carriere.

Voor de band daadwerkelijk in het vliegtuig stapt werd er nog tijd gevonden om onderstaande sessie op te nemen in de Hemminkzaal van Odeon. Een prachtige plek waar de muziek van Micah & Julia volledig tot zijn recht komt.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.