WIN EEN HELIKOPTER VLUCHT BOVEN DE BRUISCAMPING!

Heb jij een helikopter vlucht ook altijd nog eens als checkpoint op je bucketlist staan? Tijdens HBO Bruisweek in Zwolle maken studenten kans op een helikoptervlucht boven de stad!

Voorgaande edities gaf de organisatie vooral prijzen weg voor op de camping: een eigen toilet, privédouche of luxe caravan. Dit jaar pakken we het groter aan. Tijdens de introductieperiode kunnen eerstejaars studenten de stad een beetje leren kennen. Best handig om Zwolle dan ook van bovenaf te bekijken. Wie wil meedoen aan die winactie (de vlucht is volledig verzorgd voor twee deelnemers) moet onder de promotievideo op Facebook de reactie #blauwelucht plaatsen. Dat kun je regelen via deze link

Concert
Het programma van de HBO Bruisweek begint maandag 26 augustus en duurt tot en met woensdag 28 augustus. Het gaat om zo’n drieduizend eerstejaars. Studenten en begeleiders slapen tijdens die week op de Bruiscamping in de Marslanden. Een populair onderdeel is het Bruisconcert op het Grote Kerkplein. Dat is op dinsdag 27 augustus, met optredens van onder anderen Snelle en Suzan & Freek. Dit concert is voor iedereen gratis toegankelijk.