These Go To Eleven zoekt nieuwe bands

Speel je in een band en heb je de ambitie om een stap verder te komen? Wacht dan niet langer en meld je aan voor het begeleidingstraject van These Go To Eleven. Seb Dokman van These Go To Eleven en uiteraard de Paceshifters is weer op zoek naar nieuwe bands die hij gaat begeleiden in een coachingstraject! 

Een aantal keer per jaar selecteert Seb Dokman een band met potentie om vervolgens diverse aspecten, van repertoire tot podiumpresentatie en van image tot netwerk, te professionaliseren. Samen met de band stelt Dokman doelstellingen op voor het drie maanden traject om daar vervolgens samen met de artiesten mee aan de slag te gaan.

Een belangrijk onderdeel van het coachingstraject zal de vertaalslag naar het podium zijn. Vanuit These Go To Eleven host Seb Dokman de gelijknamige avond in Hedon waarin bands uit het genre spelen en wat uiteindelijk een einddoel moet zijn voor de geselecteerde bands. “De titel is een knipoog naar een bekende quote uit de film Spinal Tap en het is exact waar ik met het coachingstraject naartoe wil. De meeste schalen gaan tot tien, met dit traject wil ik bands naar de overtreffende trap brengen”, aldus Dokman. 

Klik hier voor het aanmeldingsformulier

De inhoud wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd