HEDON ACADEMY

Het Hedon productiehuis presenteert de Hedon Academy. Als (beginnende-) professional in de muziekbusiness ben je nooit uitgeleerd. Daarom heeft het Hedon Productiehuis een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten. Hierbij worden zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld die je in je beroepspraktijk tegen zal komen of waar je meer van wilt weten. Hedon heeft hiervoor per onderwerp experts uit de musicbizz uitgenodigd die je de hemd van het lijf kan vragen. Kom naar een college of bezoek een panel om op de hoogte te blijven van de meest recente stand van zaken binnen de muziekwereld, of om aan diverse skills te werken. Er zullen ongeveer 2 colleges per maand plaatsvinden met verschillende gastsprekers. Na afloop va de Hedon Academy is de bar open en heb je kans om de gastsprekers persoonlijk aan te spreken en onderling te netwerken

Tijdens de eerste editie van de Hedon Academy leer je wat het belang is van een gedegen presskit opstellen, hoe je een boeker benadert, wat managers binnen de muziekindustrie doen en nog veel meer. Na het volgen van de Hedon Academy weet jij precies hoe boekers en publiciteitsmedewerkers in het livepop circuit benadert. De gastsprekers deze eerste editie zijn Wilfried Damman, Erik Delobel en André van der Meulen. 

WILFRIED DAMMAN

Wilfried Damman is één van Nederlands meest succesvolle managers in de muziekindustrie. De artiesten waar hij verantwoordelijk voor was zijn onder andere Blaudzun, John Coffee, Mister And Mississippi en diverse wereldberoemde dance-acts. Genoeg reden dan ook om Wilfried eens flink uit te horen over zijn ervaringen als manager binnen de muziekindustrie.

ERIK DELOBEL

Erik Delobel is sinds 2010 programmeur bij poppodium Hedon, daarnaast is Erik medeverantwoordelijk voor de programmering rondom verschillende grote festivals waaronder: Bevrijdingsfestival Overijssel, Let's Get Lost en Stonerock. Een uitgelezen kans voor jou als artiest om precies te weten te komen waar een programmeur op let voordat hij tot het boeken van een act over gaat.

ANDRE VAN DER MEULEN

Andre van der Meulen is Publiciteits medewerker bij Poppodium Hedon, waarbij hij in 5 jaar tijd één van verantwoordelijke was  en is voor het in de markt zetten van ruim 1500 Hedon producties. Hoe lever je als artiest je presskit aan? Hoe zet je een je goede campagnes  opzetten? En last but not least wat zijn absolute no go's!

Hedon Academy 14 maart.