DELIC

Datum vr 21 sep 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:30
Zaal open 20:30
Prijs € 19,50
Bestel tickets

In samenwerking met Hedon Productiehuis brengt Delic dit jaar zijn boek uit en gaat hij twee exclusieve shows geven. Een unieke kans om deze legendarische producer live aan het werk te zien.

Delic weet vanaf 1999 als DJ/producer van het toonaangevende Opgezwolle zijn stempel te drukken op het Nederlandse muzikale landschap. In deze jaren met Opgezwolle worden kleine zalen ingewisseld voor grote podia en prestigieuze awards worden gewonnen. Ondanks het grote succes merkt Delic dat dit voor hem niet zaligmakend is. Zijn inspiratie zakt weg en het is tijd voor een grote verandering in zijn leven. Hij besluit om tijdens een sabbatical zijn andere creatieve krachten te ontdekken en besluit op wereldreis te gaan. Met alleen een koffer reist hij de hele wereld over en maakt tal van schilderijen.

Terug in Nederland krijgt hij problemen met de belastingdienst, een langdurig traject zorgt ervoor dat hij deze problemen kan oplossen. In deze periode weigerde hij verdere hulp uit de muziekindustrie, dit omdat hij compleet onafhankelijk wil zijn en alle controle over zijn muziek en kunst wil blijven houden. Deze periode prikkelt de zintuigen van Delic, hij besluit een verhaal te schrijven over zijn tijd in Hong Kong en de zaken die hij meemaakte toen hij daar in 2007 verbleef. Dit verhaal illustreert hij met zijn eigen schilderijen.. Op deze manier kan Delic zijn wereld met je delen en tevens doen wat hij het liefste doet: jou uit je dagelijkse wereld trekken en slepen in zijn wereld. 

Productiehuis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom bij het Hedon Productiehuis

Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is. Na een lange druk op programma’s voor talentontwikkeling, cultuureducatie en exploitaties van podia is terecht de vraag ontstaan wie er over vijf tot twintig jaar op de Nederlandse podia staan. Wij willen een bijdrage leveren aan een popklimaat waarin talenten kunnen doorgroeien tot professional en waar professionals ondersteund worden bij de ontwikkeling van verrassende nieuwe podiumproducties. Door middel van het Hedon Productiehuis wil Hedon het lokale klimaat voor popcultuur ondersteunen en verbeteren.